Černé "bléééé!!!"

9. září 2011 v 8:14 | Kitty |  Vykutálenosti
Ještě jedna pohledová a pocitová specialita. To ráno pěkně začíná...

Včera jsem si dovolila kopit 2 ostravské klobásy. Nezdravé, ale moc dobré. Byly zatavené v průhledném igelitu či co to vlastně je. Dnes ráno - co dát nejhladovějšímu rychle k snídani na papu? Hmátla jsem po zabalené pochutině.


Rozkrojila jsem obal a začala nedočkavě vytahovat ostravskou klobásu. Voňavé to bylo, o to nic. Ale uchopená klobáska "pokračovala" z obalu táhnoucím se černým slizem!Překvapený To bylo něco: skoro mě přešla chuť! Byly tam zatavené dvě. Druhá v pořadí táhla za sebou ještě větší voňavý závoj. Něco nechutného: zbytek "zoftu" se hezky navěsil na chutný voňavý kousek a táhl se a táhl. Nic jídlu nebylo, ale ten zbytek!Překvapený

V běhu ohřívám ostravské klobásky a zbytek z obalu vidím rozlévat se kolem odloženého igelitového šulku. Zvedla jsem ho a doteď to vidím: od kuchyňské linky v obýváku se za mnou táhl černý sliz. Dokonce jsem to musela řešit tak, že jsem ten nevábný sliz začala omotávat kolem igelitu. A to už bylo na mě moc!Mrkající Omotaný kus obalu jsem práskla do nádoby na igelit a splavně přešla k počítačí. Tak - a tu ranní nechutnost zde máte jako na talíři. Fotit a dávat to sem nebudu - kdo byste to viděl po ránu, nemuselo by se mu "udělat dobře"! Dobrou chuť!S vyplazeným jazykem

Kitty
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Latryna Latryna | Web | 9. září 2011 v 9:27 | Reagovat

Ja kupujem výhradne čerstvé klobásky, takže podobná vec sa mi stať nemôže...
Kittuš, som na skype, čakám, kdeže si? Boli sme dohodnuté na 9:00 hod, nie? Ešte chvíľku počkám a potom idem OFF. papa :-)

2 otavinka otavinka | Web | 9. září 2011 v 14:06 | Reagovat

Milá Kitty, dívím se, žes to ač uvařené dala Pepínovi. Víš, co je tam rakovinotvorných látek? Děc běs. I bez fotky se mi dělá na nic. :-(

3 jezura jezura | Web | 9. září 2011 v 17:10 | Reagovat

Musíš nám hlavně pak nahlásit, jestli to Pepíno přežil v pořádku! Já všechny "nožičky", ať párkové nebo klobáskové, pokus je někdy koupím, pečlivě omyji v teplé tekoucí vodě a pak teprve dávám ohřát. Doufám, že tomu nic nebylo. Taky všechno očichávám dobu, než to sním. :-(

4 Kitty Kitty | E-mail | Web | 9. září 2011 v 17:31 | Reagovat

[1]:Vierko, klobáska byla výborná. Ale jak to asi černí, tak to pustí šťávu... :-)

5 Kitty Kitty | E-mail | Web | 9. září 2011 v 17:33 | Reagovat

[2]:Jednou za dva měsíce je ostravská klobása sice nezdravá, ale dobrá. To byla šťávička ochucující, ne "bléééé!. Voňavá, nezdravě dobrá. Uzeniny nepodávám, je občas na chuť a to byl zrovna onen okamžik... :-)

6 Kitty Kitty | E-mail | Web | 9. září 2011 v 17:35 | Reagovat

[3]: Vše viz výše. Uzeninka ostravská klobáska byla jako obvykle mňamkou. Uzeniny kupuju u soukromníků tam, kde na suroviny vidím. Opravdu byla dobrá, nešťastné bylo to balení. Jen ta konzistence mě šokovala, ale vonělo to. Náhodou to bylo z Penny. Náhodou... :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DĚKUJI ZA NÁVŠTĚVU A BRZY NA SHLEDANOU