Hodnocení mého blogu

30. listopadu 2011 v 22:03 | Kitty |  Život mého blogu
Dozvěděla jsem se o možnosti nechat si posoudit svůj blog.


Využila jsem jí, napsala Šárce a dnes jsem se dopátrala odpovědi:

Hodnocení blogu pro Kitty

Dnes v 20:25 | střelená šárka | Hodnocené blogy
autorka: Kitty
První dojem: 10/10
Velmi se mi líbí dess a hlavně ty hodiny :D
Design: 10/10
Velmi se mi líbí sladění barev, dess je takový veselý.
Menu: 9/10
Menu je celkem dlouhé, a možná bych tam dala nějaké popisky.
Přehlednost článků: 10/10
Články jsou přehledně zařazené :)
Celkový dojem: 10/10
Tvůj blog se mi líbí, i když se přiznávám, že pro mě asi moc není.
Dohromady 49/50 bodů.
Jestli chceš, můžeš si dát hodnocení na blog.

* * *

Tak taky to mám. Může mě to těšit, kdyby dizajn, hodiny, menu a barvy nebyly dílem jiné ochotné a milé blogeřinky. Může mě těšit (a taky mě těší) celkový dojem od dvanáctileté blogeřinky. A to ještě přiznává, že pro její věkovou skupinu to není pravé ořechové.

Aspoň něco. Rychle a lapidárně.Usmívající se Asi proto mě AK nepřijal. Asi se dozvěděli, že původní vzhled blogu za mě dělal někdo jiný. Ale za svým autorským OBSAHEM blogu si stojím.Úžasný

Kitty


 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 30. listopadu 2011 v 23:00 | Reagovat

Tak to je dobré, gratuluji. Nic si z toho nedělej, není to asi tím neautorským  ,,okolo" je jasné, že píšeš ty. Já si dělám neuměle všechno sama, píšu autorsky a asi o mne nijak nestojí. Nechtěla jsem se do autorského blogu hlásit, pak jsem si řekla, když píšu pro nedoklubko, že bych tam možná měla být, přihlásila jsem se jen tím komentářem u nabídky, ale nic. Ani se neozvali. Třeba si říkají, že nemám ve svém stáří perspektivu, prostě je to jako v zaměstnání. Léta... je to jasné? Než by na mě došla řada- tak třeba umřu a in memoriam mě přijímat? :-D  :-D

2 otavinka otavinka | Web | 30. listopadu 2011 v 23:40 | Reagovat

Milá Kitty, tak doufám, že už jsi potěšena. Já vím, že Tě to bolí s tím AK, ale já si myslím, že se někde chybička vloudila. Ale, když jsem nyní četla, že jich je ve funkci čekatelů přes tisíc, tak to asi nebude tak hrr. Rok má 52 týdnu a za týden přijímají dva až tři. Než by na nás došla řada, tak už možná na pc ani nebudem. Tak nezoufej! :-)

3 Jezurka Jezurka | Web | 2. prosince 2011 v 17:22 | Reagovat

Tak vidíš, Kitty, máme všechny tři stejné - tedy výborné hodnocení! A to nás hodnotilo mládí! To je dobré vysvědčení, ne? :-)

4 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 4. prosince 2011 v 19:23 | Reagovat

:-) Kitty a ode mne máš pouze jednu 1***, vidíš s třema hvězdičkama!!! To je u mně hodnocení největšíííí :-)

5 Vendy Vendy | Web | 4. prosince 2011 v 21:03 | Reagovat

Hodnocení blogu je velmi pěkné a je vidět, že ta blogerka hodnotí opravdu nejen vzhled, ale i přehlednost, srozumitelnost a vlastně i obsah - je jasné, že pro dvanáctiletou holku je ještě leccos vzdálené, ale je férová a rovnou to řekla.
A mně se tvůj blog taky líbí, těhc hodin jsem si ani nějak nevšimla, přestože statečně tikají hned nahoře :-D
Spíš jsem si všimla toho příjemného barevného ladění blogu, které netluče do očí - a samozřejmě přehledných rubrik.
Gratuluji k pěknému ohodnocení blogu, a všimla jsem si ještě jedné změny - nápis v záhlaví?
Je opravdu nový, nebo se mi to jen zdá? ;-)  :-)

6 Kitty Kitty | E-mail | Web | 4. prosince 2011 v 21:53 | Reagovat

[5]: Myslíš Doufám - počteníčko? Od samého začátku :-D  :-D  :-D

7 Vendy Vendy | Web | 5. prosince 2011 v 23:56 | Reagovat

[6]: Ajaj. Ale já mám příšerného všímáka a když si něčeho všimnu, tak to je úspěch.
Kolegyni v práci jsem pochválila pěkné nové tetování na rameni (letos v létě) a ona se usmála a řekla, že už je má dva roky. :-D (No ale převážně nosila trička, takže tetováníčko bylo zakryté). Jiné kolegyni jsem chválila nové oči (teda spíš řasy, měla od kolegyně uměle přidělané a krásně zvýrazněné oči) a ty umělé řasy prý už měla tři týdny. Posledně jsem jí hodnotila pěkné nové třpytky na nehty -  a ty už tam měla tři měsíce. Kdybych měla být svědek nehody, jsem absolutně k ničemu. :-?  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DĚKUJI ZA NÁVŠTĚVU A BRZY NA SHLEDANOU